Annyeong haseyo… ^^ selamat datang… ^^ Ahlan wa sahlan… ^^ Wilujeung Sumping… ^^

Barakatak (Bagi yang ngerti basa Sunda)

Baru dapet sesuatu yang “segar” di siang hari…

Di Bandung teh katelah ku tokoh 5 A
Saha wae kitu?..
Kahiji Aa Gym
Kadua Aa Tarmana
Katilu Aa Boxer
Kaopat Aa Laksana
Ari nu kalima saha?…
Aa panan kuring..
ahahahahahaha…

Halo pa.. Ieu Abdi Petugas Pemantau Tsunami ti Amerika,, bade ngawartosan.. sakeudap dieu bade aya Tsunami bede dongkap ka Indonesia.Tepatna di Pulau Sumatra Pak.. Punten pang ngadugikeun ka Pajabat nu gaduh wewenang dina urusan ieu pak..
ohhh kitu.. keheula.. urang telpon heula..
halo…pak..nembe aya pejabat nelpon ti Amerika cenah Tsunami teh bade dongkap ka Indonesia tepatna di Pulau Sumatra Pak.. kumaha ieu teh?.. bade dijemput wae ka Bandara atanapi dipiwarang langsung ka hotel pak?…
ahahahahaha…

Jang,, geus ningali ucing urang can?…
acan..
alus euy.. turunan anggora.. ti luar negri.
komo nu urang mah.. alus pisan turunana oge…
turunan ti mana kitu?..
heunteu.. alusan nu urang atuhh..
alusan nu urang..
turunan naon?..
turunan ucing…
ahahahahahahaha..

kumaha sorana tipi parem?..
blep.. blep.. blep… kituna?..
lain..
rep atuh..
lain keneh…
naon atuh?..
kadieukeun remot,, urang pareuman tipina
tah kitu sorana tipi parem teh,,,
ahahahahaha….

mama.. mama…
mau ngasih uang aku 5 ribu rupiah gak?..
buat apa?.. mama lagi gak punya duit.
kalo mama ngasih 5 ribu yaaa aku akan kasih tau papa ngomong apa tadi sama bibi pembantu kita itu maaa…
ahhh.. yang bener?… emangnya si papa ngomong apa sama si bibi?..
yaa kasih dulu donk aku 5 ribu…
yaudah ini 5 ribu,, sok atuh kasih tau si papa teh ngomong apa sama si bibi,, sok ngomong sama mama…
papa ngomong gini… makasi ya ma 5 ribunya,,
iyaaa… si papa teh ngomong apa?..
papa ngomong gini.. bibi tolong cuciin mobil
ahahahahahaha…

Mang.. mang.. nyungkeun acis,, hoyong jajan..
teu aya…teu gaduh duit receh..
ahhh si mang mah pelit,, menta atuh mang.. duit mang…
teu aya.. teu gaduh receh…
atuh eta nu gedena mang..
ehhhh… ari maneh..
komo duit gede,, pan receh ge teu gaduh…
ahahahahahaha…

muLih ti mana neng?..
kaleresan mulih ti kampus..
bade uih ka bandung..
kuliah dimana kitu neng?..
di Undip,,, Universitas Diponegoro..
upami kitu mah sami atuhhh…
abdi ge di Unpad
ihhh… benteun atuh kang..
sami atuhhh.. Undap teh pan Universitas Pangeran Diponegoro.
ahahahahahaha…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s